Sprinter Combi

De Sprinter. De succesvolle bestelwagen.

Met de Sprinter zijn de mogelijkheden onbegrensd. Sinds de introductie in 1995 behoort de Sprinter tot de succesvolste bestelwagens ter wereld. Er is zelfs een hele voertuigklasse naar hem vernoemd: de “Sprinter-klasse”. We hebben de Sprinter voortdurend voor u verbeterd – als technologische voortrekker zowel op het gebied van efficiëntie en veiligheid als op het gebied van comfort en design.

Op het prestatievermogen van de Sprinter kunt u daarom in elk opzicht rekenen: in economisch opzicht wegens de gunstige verbruikswaarden vanaf 6,3 l op 100 km, zijn hoge betrouwbaarheid en onze omvangrijke dienstverlening, die u – indien u dat wenst – tijdens het volledige lange leven van uw Sprinter begeleiden. In veiligheid en comfort is de Sprinter met een uitgebreid aanbod van hulpsystemen eveneens voorbeeldig. En met zijn in elk detail vooruitstrevend design is hij ook uiterlijk een toonbeeld.

Daarmee is de Sprinter een echt sterke presteerder, die onvermoeibaar voor u klaar staat wanneer u hem nodig hebt. Met zijn uitgebreide mogelijkheden voor uitrusting en individualisering is voor elke toepassing het passende voertuig beschikbaar. Mercedes-Benz Vans. Born to run.